Engtoft og ØSR

Når du går til ridning på Engtoft Rideskole, skal du også være medlem af ØstSjællands Rideklub (ØSR).

Hvad er forskellen på Engtoft og ØSR?

Engtoft står for rideskole undervisning, ejer rideskolehesten og alle bygninger på Engtoft. Alt kontakt vedrørende Engtoft og Rideskolen henviser vi til Charlotte Mundberg på 20 23 79 18 

ØstSjællands Rideklub er en rideklub under Dansk Rideforbund som lejer sig ind på Engtoft.

Hvad får jeg som medlem af ØSR?

Et fællesskab med andre heste interesseret på alle niveaus. Mulighed for at deltage i stævner. Klubaftner. Foredrag. Junior hygge og lign.

Som medlem har du også medindflydelse på hvad der skal ske i klubben. Har du gode ideer om ønsker til klub aktiviteter modtager vi dem meget gerne. Du kan også blive valgt til bestyrelsen eller udvalg ved den årlige generalforsamling.

ØSR laver E-klasser ved stævner (kræver ikke rytterlicens), hvor der kun er åben for deltager på Engtofts rideskole heste/ponyer. En gang om året er der også klubmesterskab for rideskolen i både spring og dressur. Der er mulighed for at deltage i andre klasser ved stævner, det kræver dog der betales rytterlicens til Dansk rideforbund.

Rideskolen har sin egen rangliste, hvor der samles point sammen fra alle stævner, man har deltaget i, i det forgangene år. Ved generalforsamlingen i feb. Vil der blive uddelt pokaler til nr. 1 + 2 + 3 i både spring og dressur.